Pere López sobre l'heliport: "No crec que hi hagi hagut cap exemple en la nostra democràcia equivalent a aquest despropòsit i ocultació d'informació"

www.andorradifusio.ad

Per Pere López, el procés de tramitació i adjudicació de l'heliport ha estat un escàndol. A La Rèplica, el líder socialdemòcrata ha qualificat de vergonyosa la resposta del portaveu del Govern.

"El Govern, en cap moment d'aquest tràmit de preguntes escrites, un requeriment d'informació complementaria a la síndica, una pregunta oral i una moció sobre el futur del projecte, en cap moment va informar a la ciutadania que el projecte ja estava adjudicat en sessió de Govern. És gravíssim. És gairebé inaudit i inexplicable. No crec que hi hagi hagut cap exemple en la nostra democràcia equivalent com aquest despropòsit i en aquesta ocultació d'informació per part del Govern", ha explicat Pere López, president del grup parlamentari socialdemòcrata. 

Informa: Laura Massegú

Comparteix:

La fiscalia demana que l'exconsellera general Meritxell Mateu entri a presó per corrupció La minoria d'Ordino demana al comú una consulta sobre Grifols