ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pere López teixeix lligams amb la ministra d'Hisenda espanyola en el marc del 40è Congrés del PSOE

El president socialdemòcrata, Pere López, ha realit

El president socialdemòcrata, Pere López, ha realitzat aquest diumenge l'última de les reunions de treball al 40è Congrés del PSOE amb la ministra d'Hisenda i Funció Pública d'Espanya, María Jesús Montero. La trobada ha servit per establir vincles de col·laboració i entaular temàtiques d'actualitat. 

Un dels objectius de la reunió mantinguda aquest diumenge entre Pere López i la ministra d'Hisenda espanyola, María Jesús Montero, ha estat abordar qüestions d'actualitat, que s'ha previst tractar amb més detall en una propera reunió a Madrid que es posarà sobre el calendari en les properes setmanes. 

Per la seva banda, López ha manifestat que "el Govern no està a l’alçada dels debats i reptes internacionals i, segons les decisions que es prenguin en els propers mesos s’albira una nova crisi de reputació i d’encaix internacional". 

Durant l’acte de cloenda del 40è Congrés del PSOE, els líders socialdemòcrates europeus i iberoamericans, inclòs el president López, han posat sobre la taula la necessitat de reforçar els vincles entre totes les forces polítiques que es troben sota aquest mateix paraigua.

Segons els participants en l'esdeveniment, cada vegada més els socialdemòcrates estan guanyant suport, i han posat d'exemple la situació d'Alemanya, Suècia, Noruega i Itàlia. 

Informa: Redacció
Imatge cedida: PS 

Comparteix: