ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les perruqueries preparen la reobertura amb totes les mesures de seguretat

www.andorradifusio.ad

A més de la distància de seguretat i la mascareta, les perruqueries es reinventen per a la tornada, amb EPIS i la incògnita de cobrar-los o no. També atendran menys clients i hauran de fer una neteja minuciosa d'estris. Amb la parada tenen llargues llistes d'espera. Això sí, caldrà ser puntual.

Les noves mesures de seguretat passen per la distància de seguretat, que ha fet que als centres de perruqueria s'hagi anul·lat una de cada dues butaques. El mateix passarà amb els rentadors i altres serveis. L'aforament queda reduït al 30% i s'haurà de ser puntual perquè no coincideixin més clients dels permesos alhora. De l'entrada a la sortida s'hauran de seguir els protocols degudament senyalitzats.

Els centres intensificaran la neteja de raspalls, tisores i altres estris. Bates de plàstic, mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic s'afegeixen a les despeses del negoci. Ara mateix hi ha qui diu que els EPIS no són de fàcil accés i que potser s'hauran de cobrar al client.

Més mesures. Els espais d'estètica com la manicura es delimiten amb metracrilats. Client i professional aniran amb mascareta, però què passa a l'hora, per exemple, d'arreglar una barba o afaitar?

Feina no en faltarà. En molts casos s'amplien horaris o es treballarà més dies a la setmana però alguns autònoms temen problemes de conciliació laboral i familiar.

La nova normalitat també arriba a la perruqueria per crear tendència. 

Informa: Rosa Alberch- Sergi Expósito
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

34.239.150.57