ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Persisteixen les queixes veïnals al Pas de la Casa per l'oci nocturn descontrolat

www.andorradifusio.ad

L'oci nocturn al Pas de la Casa, torna a ser noticia aquest cap de setmana amb el malestar dels veïns del carrer del Maià on aquesta setmana a la sortida d'una discoteca s'acumulaven més de 150 persones a altes hores de la matinada.

La situació comença a pesar en algun dels veïns que l'endemà han de llevar-se d'hora, en la majoria dels casos, per anar a treballar. En tot cas és la seva qualitat de vida que es veu afectada pel poc civisme d'una nombrosa part dels clients dels locals nocturns; especialment en el cas d'un d'ells.

L'Esteve Oliveres viu i treballa al Pas de la Casa des del 1975 quan va ser contractat com a monitor. Ha vist com a evolucionat la vila encampadana i com s'intenta reconduir una situació força complicada.

Aquest veí reconeix que els terrenys al Pas de la Casa són escassos però creu que el comú pot treballar per trobar una ubicació adequada on els joves, que afirma que també tenen dret a sortir i esplaiar-se, tinguin el seu espai i no destorbin  la resta de ciutadans per la nit.

La problemàtica que es viu al Pas de la Casa no és nova i és una qüestió en la qual les autoritats tant locals com nacionals estan intentant posar remei.

La creació de la taula transversal per a la millora de l'oci nocturn n'és un pas. Precisament aquest dilluns, el cònsol major d'Encamp i els ministres de Turisme i Interior, tots tres membres de la taula, es reuniran amb els operadors turístics; un altre dels actors en aquest conflicte.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

34.200.218.187