ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Personalitats de l'àmbit polític, social i cultural a la vetlla de Rosa Ferrer

www.andorradifusio.ad

L'advocada i política Rosa Ferrer ha mort aquest dissabte víctima d'una malaltia als 57 anys. Aquesta diumenge a la tarda persones de l'àmbit polític, social o cultural han visitat la sala de vetlles per oferir el seu condol als familiars. Tots han coincidit a l'hora de destacar les virtuts, tant polítiques com personals de Rosa Ferrer.

Fins a les 8 de la tarda les visites a la sala de vetlles han estat constants. Persones d'aquí però també de fora, com l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, o l'exdiputada socialista espanyola Teresa Cunillera. Tots han coincidit a destacar un seguit de virtuts que conformaven la personalitat de Rosa Ferrer. El cap de Govern i el Síndic General han incidit en la passió amb la qual defensava els seus ideals, als quals sempre va guardar fidelitat.

El comú d'Andorra la Vella ha decidit que les banderes dels edificis oficials onegin a mig pal. Conxita Marsol recordava les dificultats que va haver d'afrontar Rosa Ferrer en l'exercici del consolat a causa de la crisi econòmica.

L'home que la va succeir com a cònsol major, Jordi Minguillon, destacava visiblement emocionat la vàlua personal de Ferrer, per sobre d'aspectes polítics.

Dilluns al matí s'espera que continuin les visites de tots aquells que vulguin oferir el dol a la família. La missa funeral tindrà lloc a l'església de Sant Esteve a les 4 de la tarda.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro / Sergi Linares

Comparteix: