ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Petit Cap de Setmana apropa la música als més petits amb activitats i espectacles

www.andorradifusio.ad

El petit cap de setmana és una de les activitats que es poden fer aquest dissabte i diumenge a Escaldes-Engordany. Un seguit de propostes dedicades a les famílies i als més petits relacionades amb la música.

Aquest dissabte ha començat el Petit Cap de Setmana a Escaldes-Engordany. Un esdeveniment adreçat a les famílies que ha comptat amb diferents activitats, enguany, dedicat exclusivament a la música.

Un conjunt de tallers i activitats per endinsar-se en el món de la música. El Parc de la Mola és el lloc on es duran a terme diferents propostes en un espai delimitat per a 25 persones cada 30 minuts.

Durant aquest dissabte s'han fet activitats i espectacles variats com ara el taller de la Nana i l'avi Pepet per a famílies i infants d'entre un i sis anys.

La sala d'actes del comú ha estat l'escenari de "Descobrint la música" a càrrec del conjunt Força 4, que han presentat cançons per apropar els més menuts als elements principals de la música.  

Un esdeveniment que se celebra el cap de setmana posterior a la diada de Meritxell i que té com a objectiu difondre la cultura per a totes les edats.

Durant el cap de setmana es realitzaran altres tallers acabant amb un vermut i concert a càrrec del Cor Rock d'Andorra a les 12 del migdia.

Informa: Anna Mata
Images: Arnau Gaya

Comparteix: