ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Picabaralla al comú d'Encamp pel nou parc del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Uns diuen que cal estalviar i els altres, que cal dinamitzar la parròquia amb nous projectes engrescadors. El consell de comú d'Encamp d'aquest djous ha protagonitzat una picabaralla entre majoria i minoria pel cost del nou parc infantil que es construirà al Pas de la Casa.

Un projecte de 400.000 euros molt diferent al que es va projectar a principis de mandat, que havia de costar poc més de 100.000. D'una banda, la minoria socialdemòcrata ha lamentat que l'equip de Govern no segueixi el marc pressupostari inicial. Segons David Rios, "si tots els projectes que fa el comú doblen el pressupost, la corporació té un problema" a llarg termini.  

D'altra banda, el cònsol menor, Joan Miquel Rascagnères, ha assegurat que les finances comunals no corren cap risc. La cònsol major, per la seva banda, ha explicat que l'equip de Govern és conscient de l'encariment de la construcció i que si cal prioritzar inversions, es prioritzaran. El mateix punt de vista ha compartit la consellera d'Agrupament Encampadà, Esther Vidal. 

Durant el consell de comú també s'ha presentat la execució pressupostària del tercer trimestre, que ha acabat amb un balanç positiu. 

Informa: Òscar Serrano

Comparteix: