ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un pilot d'Andorra i un passatger espanyol, morts en un accident d'avioneta a l'Alta Cerdanya

Dues persones han mort en un accident d'avioneta a Salla

Dues persones han mort en un accident d'avioneta a Sallagosa, a l'Alta Cerdanya, aquest dijous a la tarda. Segons el diari L'Indépendant es tractaria d'un pilot d'Andorra i un passatger espanyol que residia a Tolosa.

Diversos testimonis han explicat als mitjans francesos que l'avioneta, de tipus Cessna, ha caigut després d'un descens violent i s'ha estimbat contra un turó al costat de la carretera. L'aparell s'ha incendiat immediatament, calcinant-lo pràcticament en la seva totalitat.

Una trentena de bombers s'hi ha desplaçat, així com agents de la prefectura i un helicòpter de protecció civil. El Servei Departamental d'Incendis i Socors ha confirmat la mort dels dos implicats en el sinistre.

De moment, es desconeixen les causes de l'accident. Les condicions meteorològiques i de visibilitat eren bones a la zona en el moment del sinistre.

 

 

Informa: Redacció
Fotografies: ServiceComSdis66

Correcció: En una primera versió d'aquesta notícia s'indicava que el passatger era francès segons les primeres informacions rebudes sobre l'accident. En realitat el passatger mort era espanyol resident a Tolosa.

 

 

 

Comparteix:

18.232.38.214