ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els pisos per als temporers del Pas de la Casa, pendents d'un informe jurídic

www.andorradifusio.ad

D'aquí a un mes, el comú d'Encamp estarà en disposició de donar una sortida als 15 pisos que té disponibles a la Solana del Pas de la Casa, si el gabinet jurídic comunal fa un informe favorable a l'operació.

El cònsol ja havia iniciat converses amb el ministre d'afers socials, Xavier Espot, per a, mitjançant conveni i donant resposta a la demanda del partit socialdemòcrata, cedir els pisos perquè el Govern els distribuís de la manera més convenient. Ara, però, s'ha creuat el problema dels temporers, i el comú ha reaccionat encarregant un informe jurídic per veure la viabilitat de cedir els habitatges a aquests treballadors del Pas de la Casa. Torres, però, no creu que això sigui possible abans d'un mes, però sí que espera que es pugui tancar pel pont de la Puríssima. L'objectiu és "poder anar ràpid" tot garantint la concurrència pública per optar-hi.

Des de l'oposició s'havia denunciat la problemàtica de la manca d'habitatges socials i la nul·la política sobre aquest àmbit de les institucions. Ara, però, feliciten l'acció del comú. Joan Sans agraeix que s'hagi tingut en compte la seva proposta per pal·liar la "manca de polítiques d'habitatge que una bona part de ciutadans d'aquest país estan patint moltíssim".

En sessió de comú, també s'ha fet un repàs al darrer trimestre pressupostari. El cònsol afirma que si es continua l'actual progressió de disminució del deute, actualment en un 64%, hi ha molt bones perspectives per al final de la legislatura.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

18.208.202.194