ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les pistes d'esquí de Catalunya acorden obrir el 9 de desembre

Les estacions d'esquí catalanes públiques i pri

Les estacions d'esquí catalanes públiques i privades han acordat obrir el 9 de desembre, després del pont de la Puríssima.

Una data motivada per evitar les aglomeracions. Això sí, sempre que el Procicat aprovi el canvi de tram dilluns vinent i hi hagi prou neu. Cal tenir en compte que, malgrat el canvi de tram tiri endavant, la mobilitat estarà limitada a les comarques el cap de setmana.

Mentrestant, Espanya treballa en el pla de mobilitat per aquest Nadal i preveu limitar l'entrada i sortida de les comunitats autònomes entre el 23 de desembre i el 6 de gener, i un toc de queda nocturn a partir de la 1.30h de la matinada per les nits de Nadal i Cap d'Any, i un màxim de 10 persones per a les trobades familiars. Catalunya ja ha confirmat que ho aplicarà i, a més a més, el toc de queda la nit de Reis serà a les 23h.

Mesures a França per qui vagi a esquiar a l'estranger

França ja ha anunciat que imposarà un confinament de 7 dies a tots els francesos que aquest Nadal vagin a esquiar a l'estranger. A més, també s'hauran de sotmetre a un test. Són les mesures que ha anunciat l'executiu francès per evitar una fugida massiva de persones cap a països com Suïssa o Espanya, on es volen obrir les estacions aquest període nadalenc.

Davant el debat que s'ha generat a Europa amb l'obertura de les estacions d'esquí, el primer ministre de França, Jean Castex no ha negat que li agradaria que hi hagués una harmonització europea a l'hora d'obrir totes les estacions.

Informa: Redacció

Comparteix:

3.238.99.243