ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les pistes s'omplen de visitants en un començament de temporada immillorable

www.andorradifusio.ad

Primer cap de setmana fort per les estacions, aquest cap de setmana llarg amb festiu a Espanya. A Pal-Arinsal molts visitants han aprofitat per estrenar la temporada.

L'estació massanenca ha obert el 100% del seu domini en la primera data marcada en vermell en el calendari. Ho ha fet amb molta gent que ha vingut de diferents indrets d'Espanya que no s'han volgut perdre l'oportunitat d'estrenar la temporada i gaudir de la neu.

L'estació ha començat el pont amb molta força i són molts els que ja han gaudit de l'esquí i l'snow durant aquests dos primers dies. "Realment estem molt contents, perquè estem assolint les expectatives que ens havíem marcat, amb el 100% de pistes obertes i amb gruixos de 30 a 60 centímetres, amb qualitat pols-pols dura", celebra el responsable d'atenció al client, Gerard Gelabert.

A més de esquiar Vallnord-Pal Arinsal ofereix als seus clients la possibilitat de gaudir d'un munt de activitats i també ja té disponible una gran oferta gastronòmica.

La temporada només acaba de començar però gràcies a la neu que ha caigut durant  l'últim mes i la bona temperatura ja està superant en xifres la del any passat.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.80.160.29