ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La plataforma contrària a l'heliport critica l'actitud de l'executiu

www.andorradifusio.ad

Nou episodi relacionat amb l'heliport nacional, ara amb una reunió entre els membres de la plataforma contrària a la infraestructura i el Govern. El moviment veïnal ha criticat la manca d'accions de l'executiu, un any després d'iniciar-se el projecte. També demana un posicionament clar de la cònsol d'Escaldes.

Sense avenços. Aquest és el resum que han fet els representants de la plataforma contrària a l'heliport de la reunió que han mantingut aquest divendres amb el cap de Govern i el ministre d'Ordenament Territorial. Des de la plataforma es critica que l'executiu únicament s'ha dedicat a donar els informes dels quals es disposa fins ara de la viabilitat de la infraestructura. Una acció molt similar a la que es va dur a terme ara fa un any. "Hem entès que el senyor ministre devia tenir presses de convocar aquesta reunió perquè així es donava bona consciència i al Consell General podia dir que escoltava a la plataforma", critica el portaveu de la plataforma, Alfons Miralles.

Per fer-ho, Antoni Martí ha assegurat que encarregarà a una empresa privada l'execució de l'informe que l'Aviació Civil francesa s'ha negat a redactar. Amb tot, també ha confirmat que França validarà el projecte un cop finalitzin els informes. "Em vaig comprometre fa set o vuit mesos que a mesura que avancem amb la informació l'anirem donant", insisteix el cap de Govern. Un fet que no comparteix la plataforma. "Si ara construïm aquest heliport i arriben el francesos i no el validen, què tindrem, l'aeroport de Castellò a Tresoles, on no hi aterrarà cap nau?", ironitzava Miralles.

La plataforma espera reunir-se amb la cònsol major d'Escaldes-Engordany per demanar-li una actitud clara sobre el tema, atès que considera que fins ara no s'ha posicionat a favor dels ciutadans.

Informa: Joel Romero
Imatges: Enric Fernàndez

Comparteix:

3.239.242.55