ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La plataforma de sindicats i la CEA presenten llistes a les eleccions de la CASS

www.andorradifusio.ad

Quan falta un dia per acabar el termini per presentar candidatures a les eleccions del consell d'administració de la CASS, ja es comencen a conèixer algunes propostes, com ara la de la plataforma de sindicats, que presentarà dues llistes a la branca d'assalariats. La CEA també presentarà una candidatura. Per la seva part Jacint Risco intentarà revalidar com a representant dels pensionistes.

Fins dimecres a primera hora de la tarda hi ha temps per presentar candidatures a les eleccions del consell d'administració de la CASS, que haurà de sortir dels comicis del 22 de juny.

D'entrada la plataforma de sindicats, integrada per la Unió Sindical d'Andorra (USdA), el Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (SIPAAG) i el Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP), ha confirmat que presentarà dues llistes: una encapçalada per Carla Guinot, del SEP, amb Cristina Caminal de suplent. De l'altra, només se sap el nom de la persona que serà cap de llista, Jacqueline Caubet, del SIPAAG.

Des de la plataforma han deixat clar que el fet de presentar dues llistes es fa per garantir que el moviment sindical disposi de mes oportunitats per aconseguir representació en l'òrgan.

Pel que fa a la branca d'empresaris, la CEA presentarà una llista amb Francesc Zamora, que aspira a repetir mandat, acompanyat per Francesc Pallàs.

Jacint Risco podria repetir com a representant dels pensionistes, ja que es presenta novament formant parella amb Antoni Berengueres.

Les candidatures que aspirin a presentar-se han d'obtenir cinquanta signatures com a aval en el cas de la branca de pensionistes, empresaris i autònoms i cent si es presenten per la branca d'assalariats.

Informa: Joan A. Sarmiento

 

Comparteix: