ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Poblet de Nadal creix i inclourà degustacions gastronòmiques

www.andorradifusio.ad

El poblet de Nadal d'Andorra la Vella arriba a la quarta edició i ho fa en continu creixement. Aquest any arribarà amb novetats gastronòmiques i amb alguns canvis. El que manté és el seu poder d'atracció turística.

Del 29 de novembre, i durant un mes, Andorra la Vella serà de nou un Poblet de Nadal. La zona de l'antiga caserna de bombers acollirà activitats infantils, el tobogan i la pista de gel, mentre que la plaça Guillemó acollirà una oficina de correus màgics ampliada, que rebrà les cartes dels nens al Pare Noel i als Reis d'Orient.

També hi haurà novetats al túnel de llum i so a la plaça de la Rotonda, amb un espectacle audiovisual. Són algunes de les propostes per aquest any d'un Poblet de Nadal que manté la plaça del Poble amb el Mercat de Nadal com a centre neuràlgic.

Mònica Codina, consellera de Promoció Turística i Comercial d'Andorra la Vella, avança que "hi ha un augment de parades, s'oferiran més productes nadalencs i augmenta molt més l'oferta gastronòmica creant la marca Tasta el mercat".

Conxita Marsol insisteix en promocionar-lo "perquè s'acabi convertint en el Poblet de nadal del sud d'Europa" i esdevingui "un referent turístic al marge de la il·lusió que genera entre la gent del país".

Les novetats gastronòmiques al Mercat de Nadal inclouen degustacions tots els caps de setmana amb la implicació dels millors xefs de la parròquia.

Amb un cost de 70.000 euros, 25.000 a càrrec d'Andorra Turisme, el Poblet de Nadal amplia també la seva promoció: a banda de l'Occitània i Catalunya, aquest cop també es farà campanya audiovisual a l'Aragó, a través del seu canal autonòmic.

Informa: Jordi Cama
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.235.181.103