ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Podem Andorra no garanteix una llista nacional a les eleccions

www.andorradifusio.ad

Podem Andorra no garanteix presentar una llista nacional, com era el desig del partit. Durant l'"Ara i Aquí", el seu cap de llista ha lamentat el poc temps de marge per poder dissenyar tota la infraestructura que requereix el procés per elaborar i presentar una llista.

En tot cas, assegura que en aquests moments tenen un 90% de possibilitats de fer-ho. Si finalment no s'aconsegueix, no ho considerarien un fracàs perquè "arribar al Consell General és una eina més per a la regeneració política, que es pot fer des de dins o des de fora".

Si finalment Podem Andorra no presenta llista nacional, no descarta presentar-ne una de parroquial.

Seguí també ha deixat clar que el seu partit aposta per mantenir el Coprincipat i legalitzar l'avortament, buscant ponts d'entesa i  apostant per la mediació amb el Copríncep episcopal.

El cap de llista de Podem considera que la seva és l'única alternativa veritablement d'esquerres que hi ha actualment al panorama nacional.

També s'ha mostrat partidari de crear una bossa d'habitatge social i d'un redreçament democràtic, amb més participació de la societat en les eleccions.

Entrevista completa al líder de Podem Andorra, Joan Seguí, a l'Ara i Aquí:

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.235.181.103