ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La policia celebra el dia de la patrona del cos

www.andorradifusio.ad

En els actes del dia de la patrona de la policia que s'han celebrat aquest matí, el director de la policia, Jordi Moreno, ha destacat la col·laboració policíaca i ha posat com a exemple la detenció d'un espanyol a Escaldes que feia anys que estava fugit de la justícia.

Els actes de celebració de la patrona de la policia han començat amb la tradicional missa a l'església de Sant Esteve. Els actes s'han traslladat després a un cèntric hotel de la capital. Amb una nombrosa presència de membres de cos, la festa incorpora enguany una novetat, s'ha realitzat una cerimònia d'honor al símbols de l'estat a càrrec de 8 efectius de la policia, una cerimònia en la qual han participat els 20 nous agents del cos. Amb aquesta desfilada s'ha fet la presentació de la nova promoció.

Com és tradicional en aquesta jornada s'homenatjarà els membres més antics. En aquesta ocasió són nou els funcionaris que rebran una medalla en haver estat més de 15, 20 i 30 anys en servei. Tres membres jubilats també seran homenatjats.

Aquesta és la primera festivitat amb Jordi Moreno al capdavant del cos d'ordre. Moreno va ser nomenat fa tres mesos després de la destitució de Joan Ramon Peralba i Pere Gispert.

Informa; Ana Alamán     Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

3.233.215.196