ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La policia desarticula un important grup de distribució de drogues

www.andorradifusio.ad

Important cop al tràfic i consum d´estupefaents a Andorra. La policia ha desarticulat un important punt de distribució de diverses substàncies il·legals, com ara cocaïna i èxtasi, amb la detenció de tres persones: dos estrangers i un resident. La investigació continua oberta i, des del cos de policia, no es descarten noves detencions.

Dimarts al matí els agents de servei a la duana hispanoandorrana van aturar un vehicle que pretenia entrar al Principat amb dos ocupants: un colombià de 27 anys i un espanyol de 38. A l´interior del turisme, amb matrícula espanyola, van localitzar diferents embolcalls que, tots junts, sumaven 45 grams i mig de cocaïna. Segons ha explicat el portaveu del cos de policia, Sergi Medina, aquesta és l'operació més important que la policia ha dut a terme els darrers mesos.

A partir d'aquí, amb els dos homes detinguts, la policia obre la investigació. L'interrogatori porta els agents a una tercera persona relacionada. Al domicili del tercer implicat, aquest sí resident, l'escorcoll policial permet localitzar una nova troballa: 20,6 grams d'MDMA, més conegut com a èxtasi.

Els tres detinguts ja han passat a disposició judicial. La investigació, però, continua oberta i no es descarten més detencions. L'operació, la més rellevant en aquest àmbit a Andorra en els últims mesos, ha impedit l'entrada i posterior distribució de quantitats importants d'aquestes substàncies il·legals. És, per tant, una actuació important en el marc de la lluita contra el tràfic i consum d'estupefaents.

Informa: Jordi Cama     Imatge: Robert Querol

Comparteix: