ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La policia deté dues persones en una operació antidroga i desmantella un narcopís que s'utilitzava com a refugi de menors fugits

www.andorradifusio.ad

La policia ha detingut dos joves de 22 i 23 anys per facilitar drogues, sobretot a menors, en una operació que han anomenat RedBull i en la qual s'ha desmantellat un narcopís.

Segons informa la policia, a les acusades se’ls imputen presumptes delictes d’inducció a menors d’edat a l’abandonament de la llar familiar, subministrament il·lícit de droga a aquests mateixos menors i cessió i consum d’estupefaents.

L’operació RedBull ha permès desmantellar un narcopís situat a Andorra la Vella que s’emprava com a refugi per a menors d’edat fugits. En l’operació hi ha participat personal del Ministeri d’Afers Socials.

La investigació policial, posteriorment dirigida per l’autoritat judicial, posava en relleu que l’apartament podia constituir un punt de trobada de menors i joves per a consum i adquisició de drogues. La policia explica que es va detectar un trànsit de persones "anòmal", ja que la majoria dels visitants eren joves i menors d’edat que intercanviaven productes presumptament robats a canvi de drogues. Durant  les festes de Nadal es van confirmar les sospites dels investigadors arran d'una baralla que es va produir al barri del Pui.

L’operació ha culminat amb el desmantellament del narcopís i el seu escorcoll, durant el qual han identificat un menor tutelat pels serveis socials i en situació de fuga. També s’han efectuat diligències directes a diversos menors, tots visitants habituals del pis.

La investigació ha permès fins ara esclarir que la llogatera del pis, que és una de les detingudes, acollia menors d’edat amb problemes familiars o fugits del domicili, alguns dels quals amb intervencions en petits furts de mercaderia i consum de drogues.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Informa: Redacció
Imatges cedides: policia
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.235.29.190