ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La policia deté un home per amenaces a través del mòbil mostrant una arma i un altre per fugir d'un control i triplicar la taxa d'alcohol al volant

www.andorradifusio.ad

Detingut un home per amenaçar-ne un altre a través del mòbil amb una arma de foc. Entre les detencions d'aquesta setmana també destaca la d'un conductor de trenta-nou anys que triplicava la taxa d'alcohol. L'home, a més, havia fugit d'un control policial i després d'una persecució va ser interceptat a Canillo.

Un home de trenta-sis anys va ser detingut per amenaçar un altre a través del mòbil exhibint-se amb una arma de foc. A més la policia va trobar armes curtes de fogueig al seu domicili.

Destaca també la detenció del conductor d'un turisme diumenge al voltant de les 8 de la tarda, després de fugir de la policia en un control policial. Es va iniciar una persecució, i va ser interceptat a l'alçada del desviament a Meritxell.

L'home de trenta-nou anys viatjava amb altres dues persones, una d'elles menor, i va donar positiu d'alcohol amb 2,4 grams, i també en el test de drogues.

Dijous a la capital es va detenir una dona de quaranta-tres anys, empleada domèstica, per haver utilitzat la targeta de crèdit de la persona gran per a la qual treballava, causant-li pèrdues per valor de 6.000 euros.

Dues altres persones, una dona i un home de 29 i 38 anys, van ser detinguts a Escaldes-Engordany per robar i en el cas de la dona alterar documents en l'empresa per a la qual treballava. Hauria aprofitat la seva posició per crear una societat paral·lela i obtenir la cartera de clients. Del total de les 19 detencions de la darrera setmana, 7 van ser per conducció sota els efectes d'alcohol o estupefaents.

Informa: Joan A. Sarmiento.
Locució: Xavi Albert

Comparteix:

35.173.234.169