ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Policia discrepa d'allargar l'hora de tancament de discoteques al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El Pas de la Casa no destaca per sobre d'altres nuclis del país com un focus especialment conflictiu quant a intervencions policials a la nit. Es destinen més patrulles quan es coneix la presència de molts visitants en una vila que té una ocupació de fins a 9.000 llits.

La direcció de la Policia en declaracions a RTVA ha afirmat que l'hora de tancament dels locals com ara discoteques ja es va allargar l'any 2011, anar més enllà d'aquest horari com reclamen alguns propietaris de local no seria covenient segons els agents.

Les detencions o intervencions no són més nombroses al Pas de la Casa, ni tans sols fa unes setmanes quan hi havia unes 5.000 persones només en grups.

Tot i això tenen denúncies per sorolls cada nit i quan han tingut pic alts de molta ocupació han destinat fins a quatre patrulles. Enviar-ne més deixaria desatesos altres punts del país, però es procura que la vila estigui ben coberta.

La policia està elaborant ara un informe per a la Taula d'Oci Nocturn responsable al Pas de la Casa, en el qual es puguin veure tots els punts més problemàtics i les hores d'intervenció. Aquestes dades seran lliurades pels agents quan hagi finalitzat la temporada d'esquí.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

18.207.254.88