ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La policia incrementa els controls per detectar possibles situacions de vulnerabilitat en els temporers

www.andorradifusio.ad

Des de la policia no es té constància de cap denúncia per part de treballadors temporers en relació a possibles situacions abusives relacionades amb els lloguers.  També han incrementat els controls nocturns per vigilar que ningú dorm al ras.

El director adjunt i coodinador del cos, Bruno Lasne, explica que en el cas de detectar situacions abusives en pisos, es procediria a actuar i comprovar l'alerta.

Arran de l'arribada massiva de temporers en les darreres setmanes, s'han potenciat els controls nocturns a les poblacions on més es concentra aquest perfil de treballador per comprovar possibles situacions de vulnerabilitat i que ningú no dorm al carrer, un fet que, de moment, no s'ha detectat. 

Lasne ha explicat que els agents fan rondes preventives als edificis, als baixos dels edificis, als garatges i a fora. Si identifiquen persones que es troben en aquestes ubicacions un cop arribada la nit, procedeixen a indentificar-les i a verificar la seva situació. També fan la respectiva comprovació a una recentment creada base de dades per poder  fer un seguiment de la situació.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Paixà

Comparteix: