ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La policia inicia una campanya de conscienciació en el transport escolar

www.andorradifusio.ad

Coincidint amb l'arribada del curs escolar la policia iniciarà una campanya temàtica al voltant dels centres escolars per conscienciar les famílies sobre el transport correcte dels fills, reduir l'accidentalitat i sancionar aquelles conductes imprudents. La campanya es posarà en marxa el dia 10 i acabarà el 24 de setembre.

En pocs dies comença el retorn a l'escola, fet que significa el retorn a la rutina per a moltes famílies i les complicacions en la mobilitat al voltant dels col·legis coincidint amb l'horari d'entrada i sortida dels alumnes.

Per fer més segurs aquests desplaçaments, la policia iniciarà una campanya que té com a objectiu conscienciar les famílies per fer més segurs els desplaçaments als centres escolars.

La policia sancionarà tots aquells comportaments imprudents que no respectin el codi de circulació, com ara estacionar el vehicle amb el motor en marxa, transportar infants de menys de 10 anys al davant, circular amb més passatgers dels autoritzats o fer de manera incorrecta les aturades per portar i recollir els infants.

També es controlaran els autobusos que s'encarreguen de fer el transport escolar i se sancionaran conductes com ara deixar el motor en marxa, no tenir al dia les inspeccions tècniques, tenir els pneumàtics en mal estat, portar més passatgers dels autoritzats asseguts o dempeus o circular sense la targeta de transport.

Informa: Hèctor Romance

Comparteix: