ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La policia investiga una ganivetada greu al Pas per una presumpta disputa per drogues

Una disputa entre dos homes aquesta matinada al Pas de la Casa ha

Una disputa entre dos homes aquesta matinada al Pas de la Casa ha finalitzat amb un d'ells ingressat a l'hospital a causa d'una ganivetada. El motiu podria haver estat un tracte de drogues que va derivar en una baralla.

Una discussió a causa d'una transacció de drogues hauria estat el detonant que aquesta matinada hauria provocat una forta disputa entre dos homes d'uns trenta anys i quaranta-cinc anys en un domicili particular al Pas de la Casa.

Els fets van derivar en diverses ganivetades d'un d'ells, una de les quals amb conseqüències greus. La policia va ser alertada i davant la situació va demanar els serveis del SUM que van derivar el ferit al centre hospitalari on se li van diagnosticar afectacions importants al costat d'un pulmó.

Segons fons coneixedores del cas els dos homes són coneguts del servei d'ordre per delictes similars.

Continua la investigació dels furts a despatxos

La investigació continua, com també la referent als robatoris que hi va haver en alguns despatxos d'edificis de la capital, situats a la Baixada del Molí i Prat de la Creu.

Segons fons policials les imatges analitzades determinen una forma d'operar molt similar a la que utilitzen els grups especialitzats en aquests tipus de robatori procedents de països de l'est d'Europa. Si bé apareixen dos homes, no es descarta que la banda sigui més nombrosa.

Actualment s'analitza tot el material visual, així com els testimonis de dues persones que treballen en un dels edificis afectats que haurien donat detalls de dos homes que en les hores abans del robatori voltaven prop de l'edifici.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.235.105.97