ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El pont tibetà de Canillo rep 800 visitants el primer dia d'obertura

800 persones s'han apropat al pont tibetà de Canillo d

800 persones s'han apropat al pont tibetà de Canillo durant el primer dia de portes obertes. Aquest divendres serà el segon i últim dia gratuït i, per aquest motiu, des del comú asseguren que ja s'han reservat un total de 790 entrades. 

L'obertura gratuïta de dijous i divendres ha fet que molt curiosos es desplacessin per creuar els prop de 600 metres que hi ha de banda a banda de la Vall del Riu.

En la jornada inaugural, 800 persones han visitat el nou reclam turístic de la parròquia. L'atracció ha estat oberta des de les deu del matí a les sis de la tarda, amb una mitjana de 100 persones per hora. El coordinador del departament de Dinamització Turística i Cultural del comú de Canillo, Francesc Oriol, ha assegurat que el servei d'autobusos ha funcionat amb total normalitat. "Estem satisfets de l'acceptació que ha tingut el pont tibetà en el seu primer dia". 

Per al segon dia de portes obertes, el comú ha explicat que la web de reserves ja havia registrat a les quatre de la tarda 790 reserves per aquest divendres.

A més, la corporació ha establert un màxim de 880 persones per dia perquè l'afluència de visitants sigui limitada i no hi hagi grans aglomeracions. A partir de dissabte el cost de l'entrada serà de 12 euros, amb un descompte del 25% per a residents. 

Informa: Redacció 
Imatge cedida pel comú de Canillo 

Comparteix: