ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els premis Sant Jordi reben un 5% més d'obres respecte a l'edició passada

317 alumnes dels tres sistemes educatius s'han presentat en l

317 alumnes dels tres sistemes educatius s'han presentat en la 38a edició dels premis literaris Sant Jordi que organitzen l'ambaixada d'Espanya i el col·legi María Moliner. Aquesta dada representa un increment del 5% en la participació, respecte de l'edició passada. El lliurament de guardons, que s'ha hagut d'ajornar a causa de la pandèmia, s'ha celebrat aquest dijous a la tarda de manera telemàtica.

En l'acte s'ha projectat un vídeo en el qual s'ha pogut veure el lliurament dels diplomes als centres educatius amb els 25 alumnes guanyadors i finalistes, a més de la lectura de fragments de les obres premiades.

La ministra d'Educació ha destacat la importància del foment de la lectura i la creació literària entre els joves, mentre que l'ambaixador d'Espanya ha incidit en la pluralitat lingüística que hi ha al país.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de la poeta Ángeles Mora, que va rebre el 2016 el premi nacional de Literatura en la modalitat de poesia, un dels reconeixements més prestigiosos que atorga el ministeri de Cultura espanyol.

Informa: Oliver Jaén
Imatge cedida: Conselleria d'Educació ambaixada d'Espanya

Comparteix: