ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El pressupost del 2019 reserva una partida per a començar l'heliport

www.andorradifusio.ad

El ministre d'ordenament territorial ha confirmat una partida per a l'heliport en el projecte de pressupost de l´any vinent. Assegura que en un parell de mesos hi haurà l'informe definitiu per a validar la ubicació a Tresoles.

El Govern vol que s'avanci en l'heliport i hi ha prevista una partida en els comptes del 2019 per a la redacció del projecte, però també per a iniciar les obres d'una infraestructura que té l'oposició d'una plataforma ciutadana. Serà el proper executiu el que decideixi tirar-ho endavant. Ara s'està pendent de rebre l'informe dels experts francesos.

"Tenim els estudis dels nostres experts aeronàutics en els quals ens diuen que era viable. Com que ens vam comprometre amb la plataforma ciutadana, vam encarregar un altre informe. En tenim la prèvia i ara ens estan fent la versió final per dir els punts que s'haurien d'afinar en el projecte original que estan estudiant. Penso que en un parell de mesos tindrem aquest resultat", assegura el ministre Torres. Ordenament territorial disposarà d'una partida similar a la d'aquest any. Presenta alguna novetat, com el museu de l'automòbil, però sense grans noves infraestructures. Això sí, donant continuïtat a projectes ja engegats, com la desviació de Sant Julià o la seu de la justícia. A la nova batllia, se n'hi van set milions. L'edifici hauria d'estar acabat l'estiu vinent.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: