ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El primer congrés de novel·les d'espionatge comença a agafar forma i ja compta amb una quinzena d'actes

www.andorradifusio.ad

La primera edició del Congrés literari de novel·les d'espionatge comença a agafar forma. Falta menys d'un mes i el programa es va descobrint, amb un parell de xerrades amb Andorra de protagonista i una de dedicada a la dona espia. Hi participaran escriptors residents com Belén Montero i Greg Coonen.

La darrera pel·lícula de James Bond ha tornat a posar els espies a primera línia. I d'aquesta expectació se'n vol aprofitar el congrés de novel·les d'espionatge, que farà parada al Centre de Congressos d'Andorra la Vella entre el 16 i el 19 de novembre.

El programa, encara provisional, ha crescut fins a arribar a una quinzena d'actes que inclouen xerrades, taules rodones, pel·lícules i presentacions de llibres. 

L'organitzadora, Elisabet Pérez, creu que serà un esdeveniment que estarà a l'altura dels millors congressos literaris i apunta que es tracta del primer d'Europa dedicat a les novel·les d'espionatge. L'objectiu, explica, és que altres països també s'incoporin al congrés. 

Andorra en serà la protagonista amb un parell de xerrades en què participaran convidats del país com el periodista Alfred Llahí, l'historiador Claude Benet i el polifacètic Josep Estefanell.

El paper de la dona espia al llarg de la història també es tractarà en una ponència. Al congrés, promogut pel Club Le Carré d'Espanya, es lliurarà el premi literari Principat d'Andorra per a llibres publicats l'any passat.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza
Imatges cedides: Congrés literari d'escriptors de novel·la d'espionatge 

Comparteix: