ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Primer gran ple de la temporada als hotels amb l'al·licient del Black Friday

www.andorradifusio.ad

El Black Friday és un gran negoci per al sector comercial, que comparat amb un cap de setmana normal pot arribar a facturar un 50% més. En tot cas el perfil del consumidor visitant ha variat poc els darrers anys i continua buscant el diferencial de preu. També el sector hoteler se'n beneficiarà, amb reserves que ja freguen el cent per cent a tot.

El cap de setmana suposarà el primer gran ple de la temporada per al sector hoteler, amb reserves que per aquest divendres i dissabte freguen el ple absolut a totes les parròquies, segons una primera valoració del president de la Unió Hotelera, Carles Ramos.

També el comerç se'n beneficia i aprofita per atreure clients i ampliar la facturació fins a un 50% respecte d'un cap de setmana normal.

El Black Friday significa descomptes i les grans marques tecnològiques apliquen rebaixes que poden arribar al 50% en alguns articles. Segons el membre de l'associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, "el consumidor aprofita per avançar les compres nadalenques". Assegura que "l'any passat va ser un cap de setmana molt fort".

El client busca sobretot articles de perfumeria, moda, tecnologia i alimentació. Miralles afirma que els costums no varien i el reclam dels descomptes continua sent la motivació principal dels turistes que atrets per l'esquí aprofiten l'estada per fer compres.

Tot i que cada vegada més l'oferta turística aposta per la diversificació, esquí i comerç continuen sent les motivacions principals dels visitants. Això sí, amb el factor del preu que determina en gran part que molts turistes es decantin per Andorra.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Karen Figueiredo-Arxiu RTVA

Comparteix:

54.236.59.154