ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Primer Photowalk del WikiLoves Monuments

La iniciativa Wiki Loves Monuments ha arribat al Principat. Avui

La iniciativa Wiki Loves Monuments ha arribat al Principat. Avui s'ha celebrat la primera edició del Photowalk, una iniciativa que consisteix a fotografiar els edificis i monuments d'Andorra d'una manera artística i que dóna continuïtat a l'activitat Pren el teu municipi, que va arribar a Andorra el 2011.

Fotògrafs vinguts de diversos punts de Catalunya han recorregut aquest matí els carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany  fotografiant els monuments arquitectònics que tenien marcats. Aquesta marató fotogràfica, coneguda com Photowalk, és part d'un concurs d'imatges anomenat Wiki Loves Monuments, i que amb l'excusa d'oferir premis, vol retratar tots els monuments per després penjar-los a internet perquè tothom en pugui fer ús.

Com que el 2011 ja es va fer la iniciativa Pren el teu municipi, aquest any el Photowalk ha volgut centrar-se només en Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, però aportant-hi una visió artística de les obres i fixant-s'hi en les característiques específiques.

En total, fins a sis fotògrafs s'han desplaçat al Principat per a participar en el concurs.

Informa/Imatge: Judit Pedrós

Comparteix: