ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El primer vol regular d'Andorra Airlines entre la Seu i Madrid serà el 10 de juny

www.andorradifusio.ad

Andorra Airlines farà el primer vol regular des de l'aeroport Andorra-la Seu a Madrid el dia 10 de juny, segons ha comunicat la companyia. La intenció és establir una periodicitat setmanal amb la capital espanyola, a més d'una altra ruta a Palma de Mallorca.

Els objectius inicials d'Andorra Airlines s'han vist afectats per la situació sanitària, però ara tot indica que hi ha data per al primer vol regular que enllaçarà un cop per setmana amb Madrid. Serà el 10 de juny, segons ha confirmat la companyia.

També s'anunciarà aviat la data del primer vol a Palma de Mallorca, i ja s'ha tancat un acord amb una entitat esportiva per fer un vol xàrter. Tot i que el Govern ha deixat clar que l'operador millor posicionat per tancar un acord és Air Nostrum, filial regional d'Ibèria, Andorra Airlines té el suport econòmic de la Generalitat amb excepcions o descomptes en les taxes aeroportuàries.

En referència a les converses amb Air Nostrum, des de la companyia espanyola asseguren que són positives i van pel camí correcte. En aquest sentit el Govern estableix alguns punts imprescindibles per tancar l'acord, com ara fixar un vol regular diari amb Madrid i almenys dos setmanals amb París i un aeroport de Portugal. Per tant, si es concreta aquest projecte finalment serien dues les aerolínies que oferirien vols des de les instal·lacions alturgellenques.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: