ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Primera entrega de 30 pantalles protectores fetes amb impressora 3D

www.andorradifusio.ad

L'elaboració de productes sanitaris casolans no para aquestes setmanes. Aquesta tarda Makers Andorra ha lliurat 30 pantalles protectores a la Creu Roja, mentre que Caldea ha anunciat que també s'unirà a aquesta iniciativa.

Makers Andorra ha elaborat 30 pantalles protectores amb una impressora de tecnologia 3D que serviran per ajudar els serveis mèdics i aquelles persones que ho necessitin, els creadors les han lliurat aquest dimecres a la tarda a la Creu Roja.

El secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí, desitja que "se'ls hi pugui donar molt bon ús" i apunta que "són de molt bona qualitat i fàcilment modificables si es necessita".

L'ONG també destaca la gran solidaritat d'aquests dies i l'avantatge de la creació d'aquests productes al país.

Saurí destaca que "la solidaritat és importantissima en aquest moment i qualsevol cosa que se'ns doni a nosaltres o a qualsevol altre organisme és benvingut".

A més assenyala que el fet que aquest material sigui fet a Andorra és un avantatge ja que "si s'ha de demanar, no cal que passi per les duanes".

Caldea ha comunicat que s'uneix a aquesta iniciativa solidària i que Nico Viña, un dels seus tècnics, ja esta fabricant des de casa pantalles protectores amb material del mateix centre.

Mascaretes Andorra ha fet un tercer lliurament aquest migdia de 633 unitats al Govern i ja són més de dues mil les mascaretes elaborades pel conjunt de tallers i ciutadans d'arreu del país.

Recordar també que el Govern disposa d'un nou correu electrònic per a les ajudes de material solidari casolà i qui vulgui col·laborar-hi pot fer-ho a 'mascaretescasolanes@govern.ad'.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira
Locució: Laura Cugat

 

 

Comparteix:

18.208.202.194