ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Primera trobada entre Andorra i Espanya per delimitar la frontera al planell de la Tossa

www.andorradifusio.ad

La comissió mixta per delimitar la frontera al planell de la Tossa ja ha encarregat l'estudi tècnic. Així es va decidir en la primera trobada entre Andorra i Espanya que va tenir lloc la setmana passada. És previst que no es tornin a reunir fins que obtinguin l'informe.

La comissió mixta per a la delimitació de la frontera a la zona del planell de la tossa es va reunir per primera vegada la setmana passada. Va acordar tirar endavant un informe tècnic sobre el límit fronterer d'aquesta zona que desenvoluparan els instituts de serveis cartogràfics d'ambdós països.

Primer, se centraran en l'estudi de la documentació i, en segona instància, en un treball de camp.

"En el fet que es va trobar de la possibilitat que unes instal·lacions andorranes estiguin en territori espanyol no hi ha cap més problema que una delimitació tècnica. El que ha fet la comissió mixta hispanoandorrana és un encàrrec tècnic als serveis corresponents de geografia i cartografia".
Àngel Ros, ambaixador d’Espanya a Andorra

A partir d’aquí, quan es tinguin els resultats, és previst desenvolupar una altra reunió. El parc solar fotovoltaic, situat al planell de la Tossa, fa mesos que ja està en funcionament i, per això, l'estudi es començarà per aquesta zona.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: