ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Primeres visites al nou Rosaleda

www.andorradifusio.ad

Primera de les dues jornades de portes obertes de l'Hotel Rosaleda. Els primers a entrar i visitar l'edifici han estat els membres del Govern gairebé en ple.

L'equip ministerial gairebé al complet i el cap de Govern han estat els primers en visitar l'Hotel Rosaleda en la primera de les jornades de portes obertes. Han fet la visita de rigor i una fotografia de família en les futures dependències del Ministeri de Cultura.

Les protagonistes, però, han estat les persones que han aprofitat l'ocasió per veure com havia quedat la remodelació d'aquest mític hotel, entre les quals hi havia l'excònsol d'Encamp Miquel Alís. "Estic molt content perquè en certa manera ho vam decidir amb el senyor Minoves al despatx del Comú d'Encamp quan jo era cònsol, que li vaig dir que o anàvem de pressa o això queia", recorda, tot insistint que "és una satisfacció".

La jornada de portes obertes continuarà dissabte de 10 del matí a 7 de la tarda.  A més, per amenitzar-ho, la Fundació ONCA ha organitzat dues actuacions al vestíbul de l'edifici remodelat: una a les 12 del migdia i l'altra a les 6 de la tarda.

Informa: Ester Pons
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.219.167.194