ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Primers vols a Palma i Madrid amb la companyia andorrana TSA

www.andorradifusio.ad

Després de les incidències de la setmana de l'estrena amb el canvi de companyia els vols a Palma de Mallorca i a Madrid sí que han pogut sortir i arribar des de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell. L'avió de TSA té menys capacitat que el de Twin Jet però escurça la durada dels trajectes.

Tant divendres com aquest diumenge s'han fet dos vols d'anada i tornada a Palma, que duren 40 minuts, i un a Madrid, on s'arriba amb 50 minuts. El director de Viatges Regina, impulsor de la prova pilot per ofertar vols regulars des de la Seu, diu que fets com que el pilot de Twin Jet es desviés a Girona són un aprenentatge.

Afegeix que també s'ha demostrat, un cop més, la necessitat d'un sistema de GPS que doni més seguretat als enlairaments i aterratges. El perfil dels visitants provinents de Palma i de Madrid ha estat molt divers, des de persones que han vingut a esquiar fins a altres que han aprofitat per passar uns dies en família. Però els que més agraeixen poder viatjar a aquestes destinacions des d'aquí són els mateixos andorrans: 

El canvi d'operador ha obligat a renunciar als vols de Marsella, que són els que tenien menys demanda. Les reserves per a la setmana que ve i per a Setmana Santa, quan acaba la prova pilot, vaticinen una bona ocupació.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Carla Sales

Comparteix: