ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La privatització de serveis enfronta les candidates d'Andorra la Vella en el debat del Sindicat de treballadors

www.andorradifusio.ad

Les tres caps de llista d'Andorra la Vella han participat aquest dilluns en la taula debat organitzada pel Sindicat de treballadors del comú. Conxita Marsol, Dolors Carmona i Emi Matarrodona han contestat les 10 preguntes plantejades pel SITCA molt relacionades amb el dia a dia dels treballadors comunals.

Punts d'acord i de desacord entre candidates en un debat on van contestar deu preguntes. Els punts d'entesa entre les formacions fan referència al manteniment dels triennis i a la possibilitat d'instaurar un model de jubilació anticipada.

La qüestió de les privatitzacions de serveis comunals va generar l'únic enfrontament entre les candidates. Carmona i Matarrodona criticaven la privatització del servei de recollida selectiva, una decisió que la candidata a la reelecció va defensar al·legant l'important estalvi aconseguit.

També va carregar contra Marsol la candidata socialdemòcrata que es va tornar a mostrar molt crítica amb la concessió de l'alberg de la Comella. El que sembla clar després de les respostes es que cap d'elles es planteja privatitzacions en el proper mandat. 

El sindicat també volia saber el posicionament de les candidates quant a la possibilitat d'instaurar un pla de formació i la presència de representants de comuns i sindicats comunals en el desplegament de la llei de la funció pública. Posicionaments oposats entre candidatures. Tot plegat també relacionat amb la implantació d'un nou sistema de gestió de l'acompliment que les candidates consideren que s'ha d'avaluar. 

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

54.160.19.155