Els professors d'educació física del Lycée convoquen una manifestació dimarts per la pèrdua d'espais, cedits al FC Andorra  

www.andorradifusio.ad

Els professors d'educació física i esportiva del Lycée Comte de Foix han convocat una manifestació dimarts vinent en protesta per la pèrdua d'espais per a l'esport escolar. Des de l'any passat no poden utilitzar l'Estadi Nacional i han vist retallades les hores al Comunal per la presència del FC Andorra. Una situació que afecta els prop de 1.600 alumnes del centre.

Espais per a l'esport escolar. Aquesta és la reivindicació dels professors d'educació física i esportiva del Lycée que es manifestaran dimarts al matí mitja hora per reivindicar la pèrdua dels llocs on desenvolupen la seva professió, que han estat transferits al Futbol Club Andorra.

Des de la tardor passada ja no poden utilitzar l'Estadi Nacional i, en el retorn del curs després de l'estiu, s'han trobat que els han limitat la utilització del Comunal. Asseguren que, pràcticament, no poden utilitzar el camp de gespa i pel que fa a la pista d'atletisme, només poden dues hores per dia. Només el rugbi manté l'ús dimecres a la tarda. Els professors d'educació física, que han rebut el suport de la resta de docents, critiquen que la decisió s'hagi pres a l'estiu, sense informar els responsables de l'educació francesa. 

Una reunió recent amb el comú va servir només per resoldre petites gestions. Per tot plegat han organitzat la concentració dimarts als voltants de l'estadi Comunal. 1.600 alumnes es veuen afectats per aquesta situació, que ha provocat que s'hagi hagut de reestructurar la graella a última hora. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: