El programa "l'estiu és viu" de la capital ofereix 400 noves places i cinc nous campus esportius

www.andorradifusio.ad

Les activitats d'estiu d'Andorra la Vella ofereix 400 noves places i cinc nous campus esportius. Els monitors d'aquest any han de seguir el nou reglament aprovat pel Govern l'abril passat.  

Andorra la Vella torna a oferir un nou programa de viu l'estiu per a infants de 3 a 18 anys. L'edició d'enguany ofereix un total de 2.600 places, 400 més que l'any passat, a causa de l'increment de la demanda per part de les famílies. "La demanda va en augment i com que hi ha més campus hem contractat més monitors", ha assegurat el cònsol de la parròquia, David Astrié. I ha afegit que "s'ha apuntat més gent" per una "ampliació d'activitats". 

Enguany s'han contractat 76 monitors i han de complir el nou reglament de monitors de lleure, aprovat pel Govern a l'abril. La consellera de social de la capital, Meritxell Pujol, explica que en el nou reglament: "se'ls hi exigeix que tinguin primers auxilis, manipulació d'aliments i una formació en monitor de lleure."

La temporada començarà el 3 de juliol i s'allargarà fins al 7 de setembre. Busca promoure hàbits de vida saludables i que els infants es socialitzin entre ells

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Recurs al TC perquè 14 anys després de l'accident del túnel de les Dos Valires encara no hi ha judici Deneguen l'expulsió a Portugal d'un home condemnat per violar la filla menor