ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Progressistes-SDP creu que Andorra frega la recessió econòmica

www.andorradifusio.ad

Progressistes-SDP creu que el Principat està a les portes d'una recessió. Així ho ha expressat el seu president després d'escoltar l'informe econòmic de la Cambra de Comerç. Jaume Bartumeu considera que es vesteix d'optimisme una situació que necessita una gran dosi de realisme.

Segons Progressistes-SDP, la política dels darrers anys ha portat Andorra a ser un país 'low cost'. Per revertir-ho, consideren que cal incrementar el salari mínim entre un 15 i un 20% i modificar la política d'habitatge, fent ús del fons de reserva de la seguretat social per a pisos de protecció oficial.

La formació ha assistit a la presentació de l'informe econòmic de la Cambra de Comerç i no creu que la dinàmica sigui una desacceleració. El president de la formació, Jaume Bartumeu, argumenta que "estem a les portes d'una recessió". Critica que aquest dimarts en la presentació de l'informe de la Cambra "no hem escoltat cap proposta concreta de mesures del Govern per reforçar l'activitat econòmica, ni tampoc cap indicació de les eventuals mesures que es puguin introduir en el pressupost pel 2020 i que ajudin l'economia".

Bartumeu no perd l'esperança que el Govern plantegi propostes en el pressupost per resoldre el problema de l'habitatge i rellançar l'activitat econòmica.

S'ha mostrat preocupat per la situació del sector financer i les finances públiques i considera indispensable disposar d'un prestador d'última instància.  

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

18.208.126.130