ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Progressistes SDP no es presentarà a Sant Julià de Lòria si això pot ser un xoc amb Laurèdia en Comú

www.andorradifusio.ad

Progressistes SDP no impulsarà una candidatura a Sant Julià de Lòria que pugui suposar un enfrontament amb Laurèdia en Comú. Ho ha assegurat Josep Roig, que ha afegit que el més important per al seu partit és traçar un bon programa.

El candidat a cap de Govern per Progressistes SDP té clar que el seu partit no impulsarà cap candidatura a Sant Julià de Lòria si això pot suposar un xoc amb Laurèdia en Comú. El primordial per a la formació és el programa electoral.

Des de Progressistes SDP aposten per un projecte de país progressista, social i obert a Europa i conviden a sumar-s'hi a tots aquells que el comparteixin.

Cal recordar que el partit està obert a traçar una llista territorial transversal a Sant Julià de Lòria, al voltant de temes cabdals per a la parròquia, com el trànsit, les urbanitzacions o les transferències i competències.

Josep Roig creu que només per aquests tres punts ja convindria fer una llista a Sant Julià de Lòria, perquè defensés la postura dels lauredians també al Consell General.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Joel Romero/Arxiu

Comparteix: