ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Progressistes-SDP qualifica "d'esperpèntic" i "poc sòlid" el pacte entre Liberals i PS

www.andorradifusio.ad

Progressistes-SDP treballa per presentar-se en solitari en quatre parròquies. El pacte amb Liberals i PS està pràcticament descartat perquè, després d'un primer contacte, ningú no se'ls ha tornat a adreçar. A l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional, Víctor Naudi ha carregat contra aquest acord que qualifica "d'esperpèntic".

"Poc sòlid" i "esperpèntic". Així veu Progressistes-SDP el pacte a les territorials entre PS i Liberals. Un acord que, al seu parer, no tindrà gaire recorregut en el temps perquè li manca coherència política i acords programàtics.

Per Víctor Naudi, l'únic objectiu del pacte és assolir "cadires". Diu que "encara és hora que senti parlar a PS i Liberals d'un acostament en base a unes propostes programàtiques i en aquesta reunió no se'ns van presentar. Per això dic que és esperpèntic".

Naudi reconeix que els liberals, després de posar-se en contacte amb ells, no han tornat a fer-ho ni han presentat cap proposta com els van demanar. Per tant, el partit treballa per presentar en solitari llista, almenys, en quatre parròquies.

Pel que fa a l'actual legislatura, el conseller ha tornat a lamentar que la majoria demòcrata legisla ràpid i malament. Com a exemple, ha posat la mesura d'apujar les pensions únicament als residents. Una mesura que qualifica de discriminatòria i contrària al dret de la Unió Europea.

Entrevista completa al conseller de Progressistes-SDP Víctor Naudi a l'Ara i AquíInforma: Jordi Cama
Imatges: Marta Paixà
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.234.245.125