ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Projecte Caldes: el tram del passeig de riu entre el pont d'Engordany i la plaça dels Safarejos obrirà a principi de juliol

www.andorradifusio.ad

Els treballs del projecte Caldes segueixen el seu curs. Al juliol s'obrirà el primer tram del passeig del riu perquè els bars puguin instal·lar les terrasses. FEDA se suma amb un tub extra a l'obra de la rasa. La construcció permetrà portar l'aigua que alimentarà els safareigs.

Les obres del projecte Caldes, que es van iniciar el novembre de l'any passat, segueixen el calendari previst. La remodelació del voltant de l'espai Caldes consisteix a canviar el paviment, crear dues passarel·les per connectar els passejos i incloure mobiliari urbà interactiu.

Actualment, s'estan fent els treballs de reforç de les bigues del passeig del riu i els treballs d'excavació a l'alçada de la placeta del Madriu per assentar els pilars que aguantaran la nova plaça. El tram del passeig del riu entre el pont d'Engordany i la plaça dels Safarejos obrirà a principi de juliol perquè els bars puguin instal·lar les terrasses.

Al mateix temps, s'està fent la rasa a l'avinguda del pont de la Tosca. La rasa servirà per portar aigua per alimentar els safareigs que s'hi construiran. L'aigua termal s'agafarà de la font del Metge i la de les fonts la subministrarà Capesa. A més, FEDA s'ha sumat a l'obra per passar un tub extra fins a la rotonda de la sortida d'Escaldes. Això quedarà a càrrec de FEDA, però suposarà una reducció del preu final de la rasa.

El projecte també segueix el pressupost previst de 4,5 milions d'euros

Informa: Redacció

Comparteix: