ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El projecte d'empreses inclusives creix per sobre de les expectatives i ja dona feina a 18 persones

www.andorradifusio.ad

El projecte d´empreses inclusives creix per sobre de les perspectives inicials i el Govern preveu que enguany s´arribi a una trentena. La iniciativa persegueix facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat. Aquest dimarts tres empreses més han signat el conveni de col·laboració.

De moment són 16 les que s´hi han adherit, amb les tres que aquest dimarts han signat el conveni amb el ministeri d´Afers Socials: Via Moda, Bomosa i Hotansa.

Des que es va posar en marxa el projecte, 18 persones amb discapacitat han aconseguit feina, i el nombre creixerà significativament els pròxim mesos. El Govern calcula que a curt termini 10 empreses que estan "fortament interessades" més s´adheriran a la iniciativa. El ministre d'Afers Socials, Xavier Espot, assegura que davant aquestes xifres el projecte creix per sobre de les expectatives inicials.

Els llocs de treball que ofereixen les empreses col·laboradores són molt diversos, com ara cambrers, personal de magatzem, operaris o d'administració. El projecte d´empreses inclusives persegueix un altre objectiu, erradicar el contracte de baix rendiment, que comportava un sou inferior per a les persones amb discapacitat.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

3.236.231.14