ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El projecte Encamp Ecoparc guanya el concurs d'idees per dinamitzar les zones d'Engolasters i les Pardines

www.andorradifusio.ad

El concurs d'idees per dinamitzar les zones d'Engolasters i les Pardines ha recaigut en el projecte Encamp Ecoparc, que preveu la construcció d'una torre mirador de fusta, càpsules amb pedals i fonts il·luminades dins del llac. El comú prioritzarà les activitats que s'hi han de fer i traurà a concessió la construcció i explotació de l'espai. El que quedarà per a més endavant és el telecabina que ha d'unir el centre del poble amb Engolasters

El projecte guanyador preveu reclams a la zona que va de les Pardines fins a Engolasters, com ara una torre mirador de fusta accessible a tots els públics, una passarel·la de vidre que voregi el túnel, una tirolina, jocs d'aigua a la part encampadana del llac i la construcció de cabanes sobre els arbres a la carbonera. Un projecte fruit d'una unió de tres empreses que està valorat en 10,5 milions d'euros. 

El comú haurà de determinar ara el que es podrà i no es podrà fer d'aquest projecte. Un cop decidit, es treballarà en el concurs de concessió tant dels treballs com de la gestió de les instal·lacions, que de moment no té una durada determinada.  El que sembla clar és que les activitats seran de pagament. 

La voluntat del conseller de Reactivació Econòmica i Turisme del comú d'Encamp, Nino Marot, és haver atorgat la concessió de l'espai abans de final de mandat. El que el conseller encampadà diu que quedarà per a més endavant és la construcció d'un telecabina des del centre del poble. 

Informa: Anna Pifarré 
Imatges: Albert Refart

Comparteix: