ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El projecte del geriàtric d'Ordino queda en suspens per manca de suport

www.andorradifusio.ad

El projecte del geriàtric d'Ordino s'ajornarà, en el millor dels casos, una vegada s'ha anul·lat la sessió de comú prevista per aquest divendres que havia de servir per aprovar el plec de bases. Fonts del consolat ordinenc asseguren que la decisió s'ha pres perquè el projecte no reunia el suport mínim per part de la majoria.

Punt i a part, de moment, al projecte de construcció d'un geriàtric a Ordino. Aquest divendres s'havia de votar el plec de bases del projecte, que incloïa el geriàtric i un aparcament prop de la plana de Babot, però finalment el cònsol major ha decidit suspendre la sessió, atès que no comptava amb el suport necessari entre la majoria per tirar-lo endavant.

Fa unes setmanes el comú i el Govern van mantenir una reunió per introduir canvis en el projecte. Aquest fet, amb altres, com ara la celeritat amb la qual es volia enllestir-lo, no acabaven de convèncer l'oposició i sembla que tampoc una part dels consellers de la majoria. Fins i tot, des d'alguns sectors s'havien insinuat interessos personals de Josep Àngel Mortés per justificar el projecte, acusacions que el mateix cònsol ha desmentit:

"A mi hi ha acusacions d'aquest tipus, fora de lloc, ja no li dono ni la més mínima importància. A més, si l'oposició o qui sigui té algun indici que això és així és molt fàcil, se'n van a la fiscalia i s'ha acabat el problema. Així de clar ho dic."
Josep Àngel Mortés, cònsol major d'Ordino

Des del consolat no han volgut especificar si es trobarà una nova data per convocar la votació, tot i que no es descarta que el projecte sigui finalment ajornat fins després de les eleccions comunals de final d'any.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: