ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un projecte de servei automàtic de guardaclaus guanya la 20a edició del Taller d'Emprenedors

www.andorradifusio.ad

L'acte de lliurament de diplomes ha tancat la 20a edició del Taller d'Emprenedors, que organitzen conjuntament el Govern i la Universitat d'Andorra. 12 dels 16 participants que van iniciar la formació han completat amb èxit el seu pla d'empresa en una edició marcada pel confinament, que ha obligat a fer una bona part del taller de manera virtual.

La foto de família amb tots els participants ha tancat la vintena edició del Taller d'Emprenedors. Per primera vegada s'ha hagut de fer bona part de la formació de manera virtual, per adaptar-se a la crisi sanitària de la Covid-19.

Dels 16 alumnes que van començar al gener, 12 han completat amb èxit el seu pla d'empresa. El primer premi, de 2.000 euros, ha estat per a Cristian Vallés, per un projecte de servei automàtic de guardaclaus.

Al llarg de 20 edicions, sempre amb Joan Gonfaus al capdavant com a coordinador, han passat pel taller 374 alumnes. 284 han completat el seu pla d'empresa i un centenar dels projectes han acabat veient la llum.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha valorat la importància de l'emprenedoria i les eines d'acompanyament existents.

Un projecte de plantació d'arbres pomers ha compartit el segon premi, de 1.500 euros, amb un hotel boutique.

El tercer premi, de 1.000 euros, també ha tingut doble guanyador, per a un projecte d'assessorament de salut i vida i una plataforma de serveis per a empreses.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

 

 

 

Comparteix:

3.231.25.104