ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Prop d'una trentena de productors agrícoles i artesans autòctons

www.andorradifusio.ad

La marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra comptarà properament amb 26 productors, fet que suposarà un important augment des dels escassos 6 que tenia en el moment de la seva creació l'any 2014.

Vins, trumfes, embotits, ous, mel, però també productes cosmètics, són la mostra dels quatre anys de recorregut que aquesta marca de producte autòcton ha anat promocionant.

La ministra Sílvia Calvó i la cònsol d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, han estat les primeres, juntament amb la propietària del centre comercial, a visitar les parades.

A l'horitzó, la possibilitat d'un mercat permanent, que ara per ara no és viable per la manca de volum i diversitat de productors i mercaderia. El director d'Agricultura, Landry Riba, explica que es podria plantejar un tipus d'oferta d'aquest tipus "si poguéssim aconseguir un nucli de productes que sabem que trobarem en qualsevol moment de l'any i en una quantitat determinada per establir els compromisos comercials necessaris".

La venda no és la principal fita d'aquesta setena edició. L'important és donar visibilitat al producte de quilòmetre zero andorrà, a més d'engrescar nous productors.

Fins diumenge, el públic, en principi més nombrós pel pont del Pilar, podrà visitar aquesta mostra a Escaldes-
Engordany.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

34.232.62.209