ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els locals d'oci del Pas demanen regular millor els horaris de tancament

www.andorradifusio.ad

RTVA ha pogut parlar amb alguns tour-operadors i propietaris de discoteca del Pas de la Casa, que defensen un canvi en els horaris de tancament segons la categoria de l'establiment i aplicar-ho amb mà de ferro. Segons ells la llei s'ha d'aplicar al turisme que tenim.

A més de ser responsable en una discoteca, Hugo Sauterel és tour-operador i porta grups al Pas de la Casa. Reconeix que en els últims temps han augmentat les patrulles policials a les nits però creu que ajudaria a reduir els conflictes la regulació dels horaris de tancament dels establiments segons la seva tipologia.  

Segons Sauterel el que no és just és que establiments amb permís de restauració posin un DJ i improvisin una discoteca. Dilluns serà a la reunió de la Taula transversal per a la millora de l'oci nocturn i procurarà fer entendre als responsables públics que cal canviar els horaris de tancament atès que tant bars com restaurants, pubs i discoteques, tanquen tots a les tres de la  matinada.

Aquest tour-operador està cansat que se'ls acusi de no interessar-se pel que passa amb els grups que porten.

Afegeix que les imatges que han circulat aquests dies amb aglomeracions al carrer a altes hores corresponen a joves espanyols, acostumats a sortir fins més tard.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal / Imatges Cedides: Juan Diaz Neira

Comparteix:

34.200.222.93