ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els propietaris indulten la majoria d'edificis inacabats i només tres no han demanat llicència d'obres

www.andorradifusio.ad

El Govern va aprovar al desembre la pròrroga de tres mesos, sol·licitada pels comuns, perquè els promotors d’edificis inacabats puguin demanar una nova llicència per enllestir les obres. El termini va finalitzar el març i de la vintena construccions, tres, dues a Canillo i una a Escaldes-Engordany, són les úniques que no han presentat la petició.

Els comuns tenien localitzats vint edificis sense acabar de construir i que, per tant, havien de regularitzar la seva situació si no volien ser enderrocats en compliment del reglament de construcció de maig del 2020.

La data límit per demanar el permís per reprendre les obres era el 15 de març, després d'una pròrroga de tres mesos demanada pels comuns. A hores d'ara només tres propietaris, dos de Canillo i un d'Escaldes-Engordany, no han donat senyals de vida.

Canillo era la parròquia amb més construccions inacabades, vuit, i ara el Comú està a l'espera de reunir-se amb el Govern per decidir què fan amb aquestes dues edificacions.

A Escaldes-Engordany, de set construccions per acabar només una, una casa unifamiliar petita i en una zona poc concorreguda, no ha estat indultada. Entre les que s'hauran d'acabar hi ha l'ampliació de l'hotel Roc de Caldes.

A Ordino i a Encamp, els dos edificis inacabats han estat salvats pels promotors. Com l'únic que tenia localitzat el Comú d'Andorra la Vella, a Santa Coloma. La Massana i Sant Julià de Lòria no tenien cap edifici amb obres pendents d'acabar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza-Albert Refart 

Comparteix: