ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els propietaris del terreny del Punt de Trobada seran contundents en el desallotjament del centre

www.andorradifusio.ad

Els propietaris del terreny del Punt de Trobada seran contundents a l'hora d'exigir que no s'allarguin més els terminis per tal que els actuals operadors, la família Cachafeiro, desallotgin el centre comercial. Tot i això, si aquests arribessin a un acord amb Pyrénées, el respectarien.

Els propietaris del terreny del Punt de Trobada, la família Mallol, asseguren que seran contundents a l'hora d'exigir que el desallotjament del centre per part dels Cachafeiro sigui ràpid.

Això després que el Tribunal Constitucional hagi desestimat el recurs d'empara que havien presentat els actuals inquilins i que buscava revocar la sentència del Superior que els obligava a marxar.

Entenen que no es pot fer en una setmana, però no admetran més dilacions, tampoc els servirà com a excusa la crisi sanitària i la situació que se'n deriva.

Tanmateix estan disposats a posar totes les facilitats si es tanca un acord entre els Cachafeiro, actuals operadors del Punt de Trobada, i Pyrénées, que són els que n'agafaran el relleu

Creuen que aquesta seria la millor solució per tots els treballadors i més si s'aconsegueix que la transició duri poc temps.

L'advocat de la família Cachafeiro no està gens d'acord amb la sentència del Constitucional, però admet que ara només els queda negociar una transició ordenada. 

Per la seva banda, Pyrénées continua a l'expectativa i només reitera la voluntat de garantir que el màxim nombre possible de treballadors del Punt de Trobada mantingui la feina.

L'execució de la sentència serà efectiva un cop entri en vigor la llei que deixa sense efecte la suspensió de terminis que es va decretar per la Covid-19. Quan això passi, la família Cachafeiro disposarà d'una setmana per presentar un pla de desallotjament raonable i fonamentat.

Informa: Ester Pons

Comparteix:

18.207.250.80