ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Propostes en familia en les noves activitats de La Trapa

www.andorradifusio.ad

La família serà la protagonista de les novetats que proposa La Trapa al calendari d'activitats per aquest curs 2019-2020. Seran dansa en família i el Mama Papaya els dos projectes més que s'afegeixen a tots els cursos i tallers al Centre cultural i de congressos lauredià.

Els components de les entitats que engloba La Trapa han presentat el programa d'aquest curs que també arrenca al Centre cultural lauredià i que des del dia 1 de setembre ja té el període d'inscripcions obert.

Mama Papaya és el nom que s'ha donat a aquests tallers que dirigits per un music-pedagog aproparà l'adult al nadó de 0 a 4 anys amb experiències sensorials a través de la música, ha detallat Oriol Vilella, director de l'Escola de Música Moderna.

En la mateixa línia va la proposta de Liquid Dansa que després de veure l'èxit que l'experiència ha tingut en la seva escola ha decidit portar aquest curs a La Trapa la seva proposta de dansa en família "perquè els nens puguin desenvolupar-se d'una manera més artística", explica la codirectora de l'escola, Mònica Vega.

La proposta més tradicional la posa l'Escola Folk del Pirineu que continua la seva col·laboració amb l'Esbart Lauredià en la formació de músics i instruments tradicionals amb "incidència en l'aprenentatge de la buna, l'acordió, la gralla i el flaviol", segons informa el seu director Isidre Peláez.

A més dels mencionats l'Associació Andorra Lírica amb Jonaina Salvador al capdavant també continuarà amb els cursos de cant, però ha recordat que la col·laboració amb d'altres entitats de La Trapa enriquirà la seva tasca com ara amb les arts escèniques de teatre i dansa.

Tots han estat d'acord que probablement sorgiran nous projectes conjunts entre les institucions.

Des de l'escola de teatre L'Animal Juanma Casero ha refermat la voluntat de fer base per a l'escena i ha anunciat que afegiran un matí de classes per adults a la seva graella setmanal.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Xus Medrano-Arxiu RTVA

Comparteix:

34.237.51.159